Σελίδες

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Ρεβυθοσαλάτα

Υλικά:
250 γρ. ρεβύθια
1 μεγάλο κρεμμύδι
10 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο
λάδι
λεμόνι
αλάτι - πιπέρι


Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ σε αρκετό νερό για να φουσκώσουν. Βράζουμε τα ρεβύθια για περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να μαλακώσουν πολύ και τα σουρώνουμε. Ρίχνουμε τα ρεβίθια, το κρεμμύδι, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λάδι στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σε μπολ και είτε στύβουμε το λεμόνι και ανακατεύουμε, είτε ρίχνουμε το λεμόνι από πάνω στο σερβίρισμα.

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου